Privacybeleid

Atelier Ivon respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers, aan het atelier aan huis en aan haar website.
Natuurlijk doen we er alles aan om uw privé gegevens privé te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?
We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.
In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.
Zo registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer dit nodig is.

Het volgende wordt bijgehouden:
Onder contactgegevens verstaan wij uw:
• naam;
• adresgegevens;
• telefoonnummer;
• email-adres;
• bankgegevens;
• maattabel;

Wij denken bij het gebruik van uw persoonsgegevens altijd aan uw privacy. Dit doen we ook bij het gebruik van Social Media zoals Facebook, wanneer u telefonisch contact met ons opneemt of wanneer u ons een email stuurt.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?
Als eigenaresse van Atelier Ivon heb ik en mijn partner alleen toegang tot uw gegevens. Gegevens die verzameld worden van klanten van Atelier Ivon worden uitsluitend door de eigenaresse van Atelier Ivon en haar partner verzameld en verwerkt.
De eigenaresse is dezelfde persoon, namelijk Ivon Mannaert
We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Wij bewaren deze gegevens in principe voor onbepaalde tijd, om ons volledige klantenbestand zo goed mogelijk in kaart te hebben en van dienst te kunnen zijn.
Telefoongegevens worden bijgehouden voor het geval er contact moet worden opgenomen m.b.t. wijzigingen in de planning.

Wat zijn uw rechten?
Natuurlijk blijft u baas over uw eigen gegevens. Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het ons weten via de post, email of telefoon.

Heeft u vragen?
Voor vragen of klachten over uw gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met Ivon Mannaert, eigenaresse van Atelier Ivon.
adres    : Cypressenstraat 15, 4462 BT Goes
telefoon: 0613074680
e-mail  : info@atelierivon.nl
KvK     : 54183197